ÄÄNITEKANNET

Primeval Vision kartonkikansi c-kasetille: saat lisätietoa kansien valmistusmateriaalista kun klikkaat kuvaa. Kansia voi tilata kaupastamme tai sähköpostitse. Tämä DIY kansi on suunniteltu kaikille, jotka haluavat toteuttaa julkaisunsa paino- ja pakkaustyön itse.

Primeval Vision kartonkikansi silkkipainolla: Halutessasi voimme painaa kansiin suunnittelemasi grafiikan silkkipainotekniikalla. Hinnasto: 50 kpl 130 €, 100 kpl 180 €, 150 kpl 250 €, 200 kpl 325 € (sisältää yksivärisen printin kannen etupuolelle). Hinnat sisältävät ALV 24%. Jos tarvit enemmän kansia tai useamman painovärin, ota yhteyttä!

Lue sivun alaosasta ohjeet grafiikan valmisteluun ja ota yhteyttä tarvittaessa. Alla muutamia näytetöitä painamistamme kansista.


KUINKA VALMISTELET GRAFIIKAN PRIMEVAL VISION KASETTIKANNELLE

Kuinka valmistelet grafiikan Primeval Vision kasettikannelle:

I. Lataa sapluuna grafiikallesi alla olevasta linkistä:

II. Varmista, että grafiikkasi on vähintään 300 dpi.

  • Kaikki grafiikka tulee olla 1/1 koossa.
  • Huom: Emme suosittele 72 dpi kuvien uudelleen skaalausta, koska se aiheuttaa pikselöitymistä.

III. Varmista, että jokaista värikerrosta vastaava grafiikka on yksivärinen – ei harmaasävyjä! Ilmoita meille haluamasi painoväri(t).

IV. Painamme kaikki kannet käsin. Alla muutama seikka, mikä kannattaa pitää mielessä kun suunnittelet ja lähetät meille grafiikkasi:

  • Käyttämämme seulakankaan tiheys ei mahdollista alle 10-12 pisteen tekstin painamista. Yritä välttää serif fontteja; kirjasimen rungon päätteessä olevat pienet osat ovat vaikeita toteuttaa fonttikoon ollessa pieni. Sans-serif kirjasimet toimivat paremmin pienelläkin koolla.
  • Viivan paksuus tulisi olla suurempi kuin 1 mm.

V. Hyväksytyt tiedostomuodot: jpg, psd, tif, png, eps, ai & pdf.

VI. Grafiikan lähettäminen: alle 20 mb tiedostot voi lähettää meidän sähköpostiin. Jos tiedostosi on isompi, lähetä meille latauslinkki.

VII. Lopuksi: lähetä meille grafiikan mukana seuraavat tiedot:

  • Nimesi ja lähetysosoite
  • Tilaamasi kansityyppi ja -väri
  • Valitsemasi painoväri(t)
  • Kuinka haluat maksaa laskun (Tilisiirto tai Paypal)

VIII. Ehdot: meillä on oikeus keskeyttää tilauksesi ja palauttaa maksusi jos niin haluamme.

Toimitusaika on noin kaksi viikkoa, edellyttäen että haluamiasi tuotteita on tarpeeksi varastossa. Aloitamme painotyön heti kun olemme vastaanottaneet maksusi sekä painokelpoisen grafiikan. Jos sinulla on mielessä tarkka päivämäärä milloin tarvitset kannet, ilmoita siitä heti.

Voit myös ottaa yhteyttä jos tarvitset apua, lisätietoa tai esim. kasetti-sapluuna ei jostain syystä toimi kuten pitäisi.