Terms, conditions & privacy policy

Primeval Vision tilaus- ja toimitusehdot – voimassa 30.3.2018 alkaen

Primeval Vision verkkokaupan toimitus- ja maksuehdot sekä rekisteriseloste. Käytämme sivustolla evästeitä, jotta sinun olisi helpompi tehdä tilauksesi.

Tilaus- ja toimitusehdot koskevat Primeval Vision-verkkokauppaa. Asioidessa kaupassamme, olet hyväksynyt palvelumme ehdot.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

VERKKOKAUPPA

Verkkokaupan tuotteita myy Korpi-tuotannot Haapapuro, Y-tunnus 2176551-2.

Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

TOIMITUSEHDOT

Tuotteiden hintatiedot näkyvät sivuillamme. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja, ellei toisin ole mainittu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Lopulliseen hintaan lisätään toimitus/postituskulut.

Toimituskulut ja tuotteiden postitus: Toimitamme tilaukset kirjelähetyksenä. Tilauksen toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskoriin lisätessäsi tai vähentäessäsi sieltä tuotteita.

Tilauksia on myös mahdollista noutaa toimipaikastamme Oulun Raksilasta. Käyntiosoite: Puistikkokatu 9, 90130 Oulu.

Maksaminen ja maksutavat: Voit maksaa tilauksesi ennakkotilisiirtona käyttämällä “Direct Bank Transfer”-vaihtoehtoa. Maksa ostoksesi pankkitilillemme ja käytä tilaustunnustasi (order ID) viestinä. Tilauksesi tullaan lähettämään heti kun olemme vastaanottaneet maksusi.

Voit maksaa ennakkotilisiirron alla olevilla tiedoilla:
 
Vastaanottaja: Korpi-tuotannot Haapapuro
Pankki: Osuuspankki
IBAN: FI54 5741 3620 6359 68
BIC: OKOYFIHH
 
Voit halutessasi käyttää myös Paypal-maksupalvelua.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Rekisteröitymistä ei vaadita tilauksen tekemiseen.

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassalla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siihen ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.   

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joten annathan sähköpostiosoitteesi kun teet tilauksen. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa.

Jos meillä on kysyttävää tilaukseesi liittyen, niin olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse. Jos sinulla on kysyttävää, niin voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

TOIMITUSAIKA

Pyrimme saamaan paketin postin kuljetettavaksi kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta.  

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Sinulla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen ota aina ensin yhteyttä sähköpostilla. Ilmoita nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Saat sähköpostiisi tarkemmat palautus- ja toimintaohjeet.

Tuote voidaan myös vaihtaa toiseen tuotteeseen. Jos korvaava tuote on erihintainen, teemme joko rahojen palautuksen tai laskun erotuksesta. 

Palautusosoite:  
Primeval Vision
c/o Korpi-tuotannot Haapapuro
Puutarhakatu 13
90130 Oulu

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainitulle taholle.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Riidan ratkaisumenettely: Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla 
yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

++++++++++++++++++++++++++++

Tietosuojaseloste 21.05.2018
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

REKISTERINPITÄJÄ

Korpi-tuotannot Haapapuro (Y-tunnus 2176551-2)
Puutarhakatu 13, 90130 Oulu.
p. 040 5777 004
sähköposti: primevalvision (at) gmail (dot) com

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Antti Haapapuro
p. 044 5777 004
Sähköposti: primevalvision (at) gmail (dot) com

REKISTERIN NIMI

Primeval Vision asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on ostanut Primeval Vision verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Primeval Vision asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää myös Primeval Vision toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Primeval Visionin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Primeval Vision saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Primeval Vision asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Pimeval Visioninilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Primeval Visionin asiakaspalveluun, sähköpostitse primevalvision (at) gmail (dot) com tai rekisterinhoitajalle.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
– Henkilön etu- ja sukunimi
– Sähköpostiosoite
– Postiosoite
– Puhelinnumero
– Tiedot käsitellyistä tilauksista
– Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Primeval Visionin käytössä, paitsi Primeval Visionin käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Primeval Visionin verkkokaupan ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi  perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. 

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Primeval Visionin tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:
– Tarkistusoikeus
– Oikaisuoikeus
– Oikeus peruuttaa suostumus
– Poisto-oikeus

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Primeval Vision sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Primeval Visionin salasanasuojatulla palvelimella.

++++++++++++++++++++++++++++

Privacy Policy

Effective date: May 25, 2018

Korpi-tuotannot Haapapuro (“us”, “we”, or “our”) operates the http://www.primevalvision.com website (the “Service”).

This page informs you of our policies regarding the collection, use, and disclosure of personal data when you use our Service and the choices you have associated with that data. Our Privacy Policy for Korpi-tuotannot Haapapuro is managed through Free Privacy Policy Website.

We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy. Unless otherwise defined in this Privacy Policy, terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, accessible from http://www.primevalvision.com

Information Collection And Use

We collect several different types of information for various purposes to provide and improve our Service to you.

Types of Data Collected

Personal Data

While using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you (“Personal Data”). Personally identifiable information may include, but is not limited to:

  • Email address
  • First name and last name
  • Phone number
  • Address, State, Province, ZIP/Postal code, City
  • Cookies and Usage Data

Usage Data

We may also collect information how the Service is accessed and used (“Usage Data”). This Usage Data may include information such as your computer’s Internet Protocol address (e.g. IP address), browser type, browser version, the pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, unique device identifiers and other diagnostic data.

Tracking & Cookies Data

We use cookies and similar tracking technologies to track the activity on our Service and hold certain information.

Cookies are files with small amount of data which may include an anonymous unique identifier. Cookies are sent to your browser from a website and stored on your device. Tracking technologies also used are beacons, tags, and scripts to collect and track information and to improve and analyze our Service.

You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Service.

Examples of Cookies we use:

  • Session Cookies. We use Session Cookies to operate our Service.
  • Preference Cookies. We use Preference Cookies to remember your preferences and various settings.
  • Security Cookies. We use Security Cookies for security purposes.

Use of Data

Korpi-tuotannot Haapapuro uses the collected data for various purposes:

  • To provide and maintain the Service
  • To notify you about changes to our Service
  • To allow you to participate in interactive features of our Service when you choose to do so
  • To provide customer care and support
  • To provide analysis or valuable information so that we can improve the Service
  • To monitor the usage of the Service
  • To detect, prevent and address technical issues

Transfer Of Data

Your information, including Personal Data, may be transferred to — and maintained on — computers located outside of your state, province, country or other governmental jurisdiction where the data protection laws may differ than those from your jurisdiction.

If you are located outside Finland and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to Finland and process it there.

Your consent to this Privacy Policy followed by your submission of such information represents your agreement to that transfer.

Korpi-tuotannot Haapapuro will take all steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organization or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.

Disclosure Of Data

Legal Requirements

Korpi-tuotannot Haapapuro may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:

  • To comply with a legal obligation
  • To protect and defend the rights or property of Korpi-tuotannot Haapapuro
  • To prevent or investigate possible wrongdoing in connection with the Service
  • To protect the personal safety of users of the Service or the public
  • To protect against legal liability

Security Of Data

The security of your data is important to us, but remember that no method of transmission over the Internet, or method of electronic storage is 100% secure. While we strive to use commercially acceptable means to protect your Personal Data, we cannot guarantee its absolute security.

Service Providers

We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service (“Service Providers”), to provide the Service on our behalf, to perform Service-related services or to assist us in analyzing how our Service is used.

These third parties have access to your Personal Data only to perform these tasks on our behalf and are obligated not to disclose or use it for any other purpose.

Links To Other Sites

Our Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click on a third party link, you will be directed to that third party’s site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.

We have no control over and assume no responsibility for the content, privacy policies or practices of any third party sites or services.

Children’s Privacy

Our Service does not address anyone under the age of 18 (“Children”).

We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your Children has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.

Changes To This Privacy Policy

We may update our Privacy Policy from time to time. We will notify you of any changes by posting the new Privacy Policy on this page.

We will let you know via email and/or a prominent notice on our Service, prior to the change becoming effective and update the “effective date” at the top of this Privacy Policy.

You are advised to review this Privacy Policy periodically for any changes. Changes to this Privacy Policy are effective when they are posted on this page.

Contact Us

If you have any questions about this Privacy Policy, please contact us:

  • By email: primevalvision@gmail.com
  • By phone number: +358445777004

Scroll Up