Poison Whisky - silkkipainettu trucker-lippis

Käynnistys vuoteen 2019!

Posted on Jan 17, 2019

Onneksi Facebook muistutti, että ei olla pitkään aikaan päivitetty sivuja! Vuosi vaihtui uuteen, mutta työt ja tekijä ovat pysyneet pitkälti samana. Painossa on tällä hetkellä noin viikon jono, joten reilusti yhteyttä jos tarvitset painatuksia!

Jotain uutta ja mielenkiintoista tuli sentään joulupyhien aikana kokeiltua; trucker-lippisten painoa! Kyllä! Nyt onnistuu suoralippaisten old-school verkkolippisten painaminen silkkipainolla! Alla mallikuva Poison Whisky-yhtyeelle, testimielessä, painetuista lippiksistä. Ei ehkä vielä ihan ajankohtaisin myyntiartikkeli, mutta ajatus kannattaa laittaa hautumaan – kevät ja kesä tulee aina yllättäen! Näitä lippiksiä on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja – tarkemmat hinta- ja tuotetiedustelut postitse.

Poison Whisky screen printed trucker hat

Heti vuoden alkuun painettiin Hexvessel-yhtyeen Turun keikalle ehkäpä hienoimmat pääsyliput mitä on kuunaan nähty! Suunnittelu Mat McNerney ja paino toteutetiin hopeamaalilla tumman siniselle kartongille.

Screen printed tickets for the Hexvessel Turku show – silver ink on a dark blue carton.

Lisäinfoa keikasta löytyy Hexvessel-sivuilta:

https://www.hexvessel.com

Loppuvuosi oli sen verran kiireistä aikaa, että työnäytteiden valokuvaaminen jäi aina vähän taka-alalle – mutta jotain tuonne kameraan sentään oli tarttunut. Kiitokset kaikille!

Share: